سفارش تبلیغ
صبا ویژن
آنکه دردانشش اختلاف و دوگانگی نباشد . [امام باقر علیه السلام ـ در بیان معنای راسخان در دانش ـ]
 
دوشنبه 95 مهر 26 , ساعت 4:39 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله بررسی محتوای مالون دی آلدئید و پاسخهای آنزیمهای ضد اکسایشی به تیمار تاریکی و سرما در گیاهان یونجه (Medicago sativa) و خارشتر (Alhaji camelorum) با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بررسی محتوای مالون دی آلدئید و پاسخهای آنزیمهای ضد اکسایشی به تیمار تاریکی و سرما در گیاهان یونجه (Medicago sativa) و خارشتر (Alhaji camelorum) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی محتوای مالون دی آلدئید و پاسخهای آنزیمهای ضد اکسایشی به تیمار تاریکی و سرما در گیاهان یونجه (Medicago sativa) و خارشتر (Alhaji camelorum) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بررسی محتوای مالون دی آلدئید و پاسخهای آنزیمهای ضد اکسایشی به تیمار تاریکی و سرما در گیاهان یونجه (Medicago sativa) و خارشتر (Alhaji camelorum) با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی علوم کشاورزی با تاکید بر تنش های غیرزیستی
تعداد صفحات: 10
نویسنده(ها):
الناز باغ آرا – مدرس دانشگاه پیام نور مرکز شاهین دژ
رضا حیدری – استاد دانشگاه ارومیه

چکیده:
سرما با ایجاد آسیب اکسایشی باعث تولید گونه های فعال اکسی ژن می شود. (H(2) O(2 می تواند باعث پراکسیداسیون لیپیدی غشا و در نتیجه افزایش معنی دار در مقدار مالون دی آلدئید شود. دفاع سلول های گیاهی در مقابل تأثیرات تخریبی آسیب های اکسایشی، فعال کردن ترکیبات آنزیمی و غیر آنزیمی می باشد. بنابراین ارزیابی فعالیت آنزیم های ضد اکسایشی می تواند به عنوان ضریبی برای مقاومت گیاهان بکار برده شود. در مطالعه حاضر دو گیاه خارشتر و یونجه باهم مقایسه شده اند. آنزیم های ضد ا کسایشی و محتوای مالون دی آلدئید توسط روش های Maehly and Asada and chenAl. (2004) (MDA)) 1989) (APX)، chance(CAT) در گیاهان دو ماهه نامبرده بعد از تیمار 24 ساعته تاریکی و سرما (10C) اندازه گیری شد. فعالیت آنزیم های آسکوربات پروکسیداز و کاتلاز در خارشتر بطور معنی داری بیشتر ولی مقدار MDA کمتر از یونجه بود که نشان می دهد تخریب در یونجه بیشتر بوده است. در این مطالعه خارشتر بعنوان یک گیاه مقاومتر از یونجه نسبت به تشن تاریکی و سرما معرفی شده است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ